Nové sekce na YouTube!

Nové sekce a členění videí na YouTube!

Dovoluji si informovat všechny uživatele a příznivce numismatiky Kroměříž alias K-mince.cz, o vytvoření play listů na video kanálu, který mám na YouTube. Videí už je nahráno něco okolo stovky a orientace tak v nich byla složitá, proto jsem se rozhodl pro úpravu. Když navštívíte platformu na YouTube tak úvodní strana obsahuje vždy všechny příspěvky a videa. V play listech jsou rozděleny na:

Archiv: obsahuje všechny dosud prodané produkty.

Aktuální nabídku: všechny produkty aktuálně v nabídce ke kterým jsou videa.

Aukce: obsahuje produkty které jsou připravené do nadcházející aukce a můžete si tak už nyní prohlížet jednotlivé mince s předstihem!

Přednášky: obsahuje krátká videa (cca 10–15 min.) s přednáškami a numismatickou tématikou, vhodné pro začínající numismatiky, popřípadě pro každého, koho třeba zajímá téma přednášky.

Od tohoto členění očekávám příjemnější orientaci a uživatelsky příjemnější prostředí. Ihned si tak najdete, co vás konkrétně zajímá. Níže uveden odkaz přímo na play listy. Děkuji za Vaši přízeň.

https://www.youtube.com/@kmince/playlists

Sledujte, sdílejte, bavte se! Zažívejte tak kouzlo historie s mincemi od nás. Investujte s rozumem, sbírejte s vášní.   ,-)